joi, 10 septembrie 2009

In ROMANIA!!!! Festival EMO OLD SCHOOL dedicat vegetarienilor, femeilor si homosexualilor

.

Iata ca la Cluj-Napoca, pe 7 octombrie, se organizeaza primul festival EMO dedicat categoriilor oprimate din tara - vegetarienii, femeile si homosexualii. Cap de afis este formatia de sludge-grind sud-americana de mare adevar - ELECTROZOMBIES!!!! Daca pana acum doar timisorenii se lansau in betii antifasciste prin pivnitele Begai, si clujenii au pus-o de un festival de club cu salata de hardcore vegetarian (A FADED GLORY), militanti elvetieni impotriva pastei de pui de gaina (XUNVEILX), comunisti francezi (FAST MOTION), homosexuali core lituanieni (SPENGIMAS) si homosexuali emo-pop clujeni (SCHLITZ).
.
Este o alternativa binevenita la Stufstock, Mamaia, Cerbul de Aur, Rock City Open Air sau la oboselile punk timisorene. Una peste alta, MULTICULTURAL WAYS ramane probabil singurul eveniment al anului sincronizat cu ce se intampla prin lume in 2009! (in curand vine si al doilea: CYBERMENTAL - ceva mai radical).
.
Adica: muzica post-rock politica, protectia animalelor, satanism, constientizarea problemelor sociale, sex anal, anti-sistem, PETA plus un party old school pentru cei care vor sa afle ce inseamna cu adevarat EMO underground, nu rahaturile cocalare cu care MTV-ul ne polueaza de 8 ani incoace.
.
Electrozombies (Chile);
Unveilx (Elvetia);
A Faded Glory (Italia);
Fast Motion (Franta);
Spengimas (Lituania);
Schlitz (Romania)
.
PS: Electrozombies canta si in Bucuresti (Fire) si in Timisoara. Celelalte formatii destul de distractive, da' p-astia sa nu-i ratati!


Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Multumesc,Cu stima Vlad!